Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Sabtu, 30 Julai 2011

Pemergian Allayarham Mohd Ashraf Hafiz ke Rahmatullah..

Innalillahi Wa Innailaihi Rajiun.. Semoga Allah S.W.T menempatkan insan ini di golongan yang beriman. Dosa dan Pahala hanya Allah S.W.T yang Maha Mengetahui.. Sebagai hambaNya masing-masing tidak pernah lari daripada melakukan kesalahan.. Usah kita menilai keaiban (keburukan)) seseorang itu kerana mungkin keburukan itu ada pada diri kita sendiri. Dan kesalahan (keburukan) kita itulah yang mungkin Allah S.W.T sembunyikan dari hamba2Nya yang lain.. Mungkinkah insan ini adalah perantara terhadap apa yang Allah S.W.T ingin sampaikan kepada semua umat Islam supaya sentiasa mendekatiNya dan bertaubat memperbaiki diri untuk mencari keredhaanNya.. Wallahualam..

KUALA TERENGGANU – Mohd Ashraf Hafiz Abdul Aziz, yang gagal dalam permohonan menukar namanya kepada Aleesha Farhana, meninggal dunia ketika dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Sultanah Nur Zahirah, di sini, 5 pagi tadi.
Beliau dimasukkan ke hospital itu 3 pagi semalam setelah mengalami masalah jantung dan tekanan darah rendah.
Bapanya, Abdul Aziz Ahmad, 60, ketika dihubungi berkata jenazah anaknya itu dijangka dikebumikan selepas waktu Zohor.
Katanya beliau menunggu kepulangan anggota keluarga yang lain untuk membincangkan di mana jenazah allahyarham akan dikebumikan, memetik Bernama.com.
Semalam, doktor mengesahkan anaknya itu mengalami serangan jantung yang tidak stabil atau ‘unstable angina with cardiogenic shock’.
Katanya Mohd Ashraf Hafiz, 25, sebelum ini mengalami kemurungan selepas permohonan yang difailkan di Mahkamah Tinggi Kuala Terengganu untuk menukar kepada nama wanita, ditolak pada 18 Julai lalu.
Mohd Ashraf Hafiz yang berasal dari Seberang Takir, di sini, memohon untuk menukar nama di dalam MyKadnya kepada Aleesha Farhana Abdul Aziz setelah beliau melakukan pembedahan menukar jantina di Thailand dua tahun lalu.

Photobucket
Like Entry

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com