Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Selasa, 29 September 2009

Top10 Winner Beautiful Girls With Hijjab Contest!

Dah lama pulak terasa tak update blog nih. Aku ngah hepi sangat bila terbaca semula mesej dari my best fren..
"Salam Azie, Wow! Congrats awk salah sorang winner Beautiful Girls With Hijjab Contest frm kisaylynna..Ehehe"
Jam 11.49, 28 Sep 09.

Aku yang tengah kusyuk tengok citer di ASTRO terus tersengih2 tersenyum2 tersipu2 gembira dan speechless lah.. Tak sabar rasanyer malam tuh nak tengok dalam blog kisahlynna... Seronok sangat sebab 1st time join & 1st time dpt rasa jadi Top10..

Nih pose aku masa entry that particular contest.. Pose nih masa uat persembahan di Konvensyen Jabatan jadi pelakon (Gadis Belanda)..


Hehehe.. Berguna jugak rupenyer gambar nih. Hehehe.. Thanks Lynna..
Like Entry

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com