Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Khamis, 1 Oktober 2009

Tahniah Ma!

Tahniah Mama (Kak Ayu)!!
Tarikh 8/02/2009 tarikh perkahwinan ex-roomate aku masa belajar di UiTM Melaka dulu.. Walaupun dah lama kami berpisah selepas Diploma tapi kami masih tetap berhubung.. Windu lak zaman belajar dulu.. Kalau pagi2 dulu hari minggu mama salu kejutkan kalau ada breakfast bubur kat dining.. Penggemar bubur dining jugaklah rupene kami. Aku pas solat terus bummm.. ZZZZzzzz.. Tapi dalam kol 7 lebih dekat2 kol 8 ma akan kejutkan ajak g turun breakfast.
"Azie.. Bangun.. Hari ni breakfast bubur. Turun jum"
Hurm.. Windunyeeeeeeeerrrrrrr... Pejam celik pejam celik dah ada atas pelamin dah kawan nih..

Aku sepatutnya jadi pengapit tapi sebab ada perkara xdapat dielakkan aku terpaksa mintak tolong Ifah (ex-roomate) masa di IPTA dulu.. Thanks Ifa! Aku sayu dan syahdu bila ke Majlis Mama nih.. Tak sangka sekejap jer masa berlalu.. Dulu masa aku pernah duduk tumpang rumah keluarga Mama sebelum dapat kuaters. Berulang alik ke Putrajaya.. Thanks Ma!

Cantek sangat pasangan nih.. Meletop.. So Romantik seh.. Masa aku sampai depa lum sanding g.. So sempatlah bergambar berdua make up ma pon fresh lagi.. Hehehe.. Aku suka tengok makeup mama.. Sweet..

Masa ma nak kua jalan beriringan ngan edi (her husband) aku terkejut sangat. Cantik nyer dengan wajahnyer dilitupi dengan purdah. So, nampak mata jerlah.. Wah.. Macam persandingan Mawi yer.. Hehehe..
Nih antara adik2 junior aku masa aku belajar degree dulu.. Dowang nih memang ramah sangat. Terharu aku. Masa aku ngah makan ngan sidia sik pepandang je jengah2.. Dari jauh aku terfikir sapelah yang jengah2 tuh. Tak kenal pon. Tapi cara tengok macam kenal je dowang kat aku.. Huhuhu.. Bila dah lengang sikit baru aku perasan. Ya Allah! Adik2 masa aku belajar dulu rupenyer.. Kami sempat bergambar dan berkongsi sikit cerita2..
Like Entry

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com