Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Jumaat, 4 September 2009

BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST

Aku pon agak berminat lah dengan this contest.. Menarik! Tu pon member baik aku Rina yang ajak join.. Bila tengok blog kisahlynna.blogspot.com aku macam terpanggil nak join plak. Congrats untuk Lynna sebab contest macam nih buat kite sume dapat berkongsi koleksi tudung & style...



My Post For Beautiful Girls With Hijjab Contest.. Hehehe.. Juz trying.. ;P
Like Entry

3 ulasan:

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com