Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Khamis, 16 Julai 2009

MAtAkU BerUbAh CeriA..

Mataku sebelum dan selepas di touch up dalam masa 5 minit sahaja.. Erm.. Dah lama aku xpakai eyeliner... Kusam xbermaya jer kan.. Ni kebetulan aku baru ambil order dari Kak Ros teman sepejabat dari Avon.. Huhuhu.. Aku dapat aku pon try la... Hahaha.. Xda keje nak carik keje nampaknya nih.. Tapi bila dah pakai rasa confident lebih pulak. Cewwwwwaahhh, Peeewwiiittt..

Lihatlah dari sinar mataku, aku gembira hari ini... Heheheh... Senyum pon nampak gigi.. Jarang betul aku nak senyum gigi terkeluar.. Huahuahua..

Like Entry

2 ulasan:

  1. hi...!!cantik mata...heheh...feel free to visit my blog...:)

    BalasPadam
  2. tq shopaholic! okay.. I'll visit it! :)

    BalasPadam

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com