Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Rabu, 8 Julai 2009

SeLaLu BeRsAmA..

Ni kawan baik aku.. Dari aku training, sebilik, sekelas, sepejabat ngan aku. Malah kitorang ni memang selalu berkepit jer.. Dulu masa training ada jugakla yang cakap "Mana nak cari Azie bila Rina ada kat situla dia. Mana nak cari Rina, bila ada Azie situlah jugak dia" ;P Ingatkan lepas tamat latihan masing2 akan terpisah. Rupa2nya sepejabat lagi... Memang bole uat orang jeles nih..


Biasalah.. kita nih manusia biasa.. Kekadang macam2 emosi bole melanda. Hehehe.. Kekadang aku GERAM jugak dengan dia nih. Kekadang MARAH pon ada. Tapi walau apa pon perasaan -ve aku pada dia aku tetap SAYANG dia as my best friend. Ntahlah.. Kalau selisih faham pon sekejap jer. Pas tuh macam biasa balik. Huhuhu.. Yang penting, PERSAHABATAN memang indah kalau kita tahu MENGHARGAINYA..

Thank You So Much For Being My Best Friend!! ;>
Like Entry

1 ulasan:

  1. thanks dear, too touching la! hopefully diz relationship ever after kay..sowwi kalo tanpa disedari menyakiti hatimu..jgn mare2 kay! wink wink

    BalasPadam

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com