Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Isnin, 4 April 2011

Contest gambar kawen yang anda paling suka!

Assalamualaikum.. 
Hye bloggers & readers!

Terasa tetibe nak join contest lagi lak! Contest ni aku dapat daripada empunye sendiri yang komen dalam my entry.. Time kasih azie (hehehe.. same nickname) Tapi nak join kena la tau Syarat-syaratnya :

1. Jadi follower pfscollection kerana salah satu hadiah ditaja oleh pfscollection
Done

2. Jadi follower azieaxie, nantikan hadiah misteri dari dia  (urmmm.. apekah misteri itu??)
Done

3. Buat satu entry mengenai contest ini dan letakkan banner contest ini di dalam entry & sidebar 


Done

4. Of coz untuk blogger yang sudah berkawen & letakkan pic kawen yang uols suka & nyatakan kenapa di dalam entry tersebut
Da kawen da.. Hikhikhik.. Gambar ni ada 3 yang di upload.. Hihihi.. Sangat terkejut bile hubby kiss.. 
Oh no man! Sib bek anak tekak xnampak.. Aiyooo.. Maluuuu.. Hasilnye pulak urmmmm Awesome! Hihihi (Perasan hangit je kan!)


Gambar ni gambar post yang paling2 happy sangat2.. Sebab sesi last studio.. Nak balik dah! Tapi memang rasa sonok sangat sampai sik gelak tunjuk gigi je.. 
(Adehh.. xcover langsung la pengantin ni kan -kate photographer agknye la.. Huhuhu!)



Aku suke sangat2 gambar ni sebab photographer pon suke.. (Agaknya la.. Hehehe.. Pasai gambar ni terpilih dan dipamerkan dalam Pameran Pengantin di Melaka Mall baru2 ni oleh team Aliceshah.. Jum layan jap gambar2 kami yang ada rezeki.. Hope azie xmarah kalau entry ni banyak gambar.. Tapi gambar yang uploaded untuk contest ni cume 3 yang kat atas je tau.. Gambar kat bawah ni cume as gambaran tentang kegembiraan kami bile tengok ada photo2 kami di Pameran.. Dan aku suke sangat gambar ni pasal ni la kali pertama aku pakai tudung merah mak ngah menyala.. B4 ni nak pakai takut terlalu obvious menyala.. Xsangka pulak rasa macam berkeyakinan tengok gambar ni.. Tambahan pulak sesi ni sesi yang terakhir studio! Tak sabar nak balik pasai da letih dan kebas senyummmmmm... Hihihi..
Ni la antara gambar yang dipapar di Pameran Aliceshah.. Tengok baju merah putih tu kan kami.. Hikhikhik.. Maluuuuu, tapi terharu...




5. Jangan lupa tinggalkan link contest di komen blog azie untuk senang dia nak terjah katenye..
Done

6. Hanya seorang pemenang yang akan dipilih untuk menerima hadiah dari pfscollection & dari empunye contest..
Hopefully.. 

7. Last sekali, tag kawan-kawan uols 3 orang..
ii. Nooren
iii. Kak Sara

8. Tarikh tutup 24 April 2011
Sempat nampaknya..
Like Entry

6 ulasan:

  1. cntik nye u pose..pic mcm supermodel (",)

    BalasPadam
  2. cantiknyer gambar kawin....

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah... time kasih kwan2..

    BalasPadam
  4. cantek sgt kaler merah tu..
    gud luck dear :)

    BalasPadam
  5. tqsm axie.. name nickname saya azie.. hihihi.. name kite same kan.. ;)

    BalasPadam

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com