Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Ahad, 13 Mac 2011

Tembok Besar China Ditumbangkan Tsunami Malaysia!


Waduh!!! Terasa macam panas je gaknye sape yang baca nih.. Hihihi.. Saja je nak bagi topik ni hangat2 sebab masih sehangat tahi tuttttt lagi nih.. xsampai sehari lagi isu ni.. Huhuhu..

Malam tadi bergelumang dengan selimut menonton hebat persembahan ALL ENGLAND (LIVE) kat astro arena antara Lee Chong Wei Vs Lin Dan.. Inilah kemenangan yang memang best giler la aku tengok.. Menonton lak ngan hubby tercinta.. Perghhh!! Memang xngantok abes.. Habis umah tunggang langgang ngan bantal dok dipenyek2 kan masa aksi perlawanan berlangsung... Cume yang jadi masalah bertambah2 lucu penyampai nye tu la.. Sebutan s pon xbetul.. Dua2 da jadi macam sheila majid.. Sebutla 's' tu bebetull syok skit nak dgr n tengok.. ni 's' pon saja dibunyikan jadi 'eshh'.. Adehhh.. Wuahahaha.. Apepon memang dasat penangan dua pasangan nih.. Sib bek xda kat sana.. Kalau tak silap ada lak yang berjoget2 rota kat gelanggang di Birmingham tu.. Tup2 kua TV mak abah ngan mak ayah dok pening tengok aduyaiii anak sapo lak ni.. Heeeeeee...


1st game CW bedal LD 21-17 dan 2nd game tersangat2 bertambah sengit lagi mendebarkan kami berdua yang dah mempenyekkan dan menumbuk2 bantal.. (Aedh2.. sakit aku kate bantal) Untuk 2nd game dengan mata 21-17 jugak! Wahhhh...


U look Gud Bro!

Tapi disebabkan lewat tido pasai game ni punye pasai aku nak bangun pagi pon macam malas.. Hihihi.. Tapi menggagahkan diri jugakla sebab nak kena solat suboh.. Abang.... Sila bangun juga ye menunaikan jemaah solat suboh.. Jangan beri alasan berjumpa Chong Wei pulak.. ;P
Dari 1st game kami tengok perggghhh!! Sengit dan best sangat2.. Rasanye memang xrugi sape masuk menyaksikan game tuh.. Kami yang nonton dari umah pon terasa da macam kat sana da.. Hahahah.. Syoknyeee kalau dapat jadi seperti mereka hebat bermain badminton.. Memang xdisangkal la kali ni Chong Wei tunjuk taring.. Sememangnye mereka berdua tu saingan yang secocok la! Suke!!! Punye lame bermain bole lagi bertahan sebelum tuju mata.. Memang kagum!!! Apepon Lin Dan tetap masih juara memandangkan dia da pegang 4 piala ALL ENGLAND berbanding Chong Wei yang masih 2... Hope n.coming game ALL ENGLAND Chong Wei dapat runtuhkan tembok china lagi dengan ribut pulak.. Hihihi...



Like Entry

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com