Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Rabu, 27 Oktober 2010

Zaman Dulu Tetap Jadi Pojaanku..

Hehehe.. Tak sangka lak jadi gak nak bergambar berdua2an.. Ceewaaaahhh... Da lama sangat kami xbergambar.. Memang lama la rasanyer.. Klu nak masuk contest pon terpaksa pakai mana yang ada jer.. Kali ni berterima kasih sangat2 pada kawan baru kami ni.. Abg Zaini yang sudi meluangkan masa amik gambar kami selama 2 hari.. Hari sabtu yang lepas dia ngan kawan dia.. Then petang ujan plak.. So sambung ari Ahad.. Sian diorang.. Ini post2 yang sempat aku upload.. Banyak g sebenarnyeee.. Tak terpilih rasanyer.. Syukur sangat2 bertemu insan yang baik hati sangat.. Best sangat2 hari minggu yang lepas.. Sebenarnye gambar2 ni ada tujuannya.. Nak tahu tujuannya kena tungggggguuuuuuu.. Ikuti terus2an blog ni untuk tahu apekah tujuan gambar2 ni sumer.. ;) 

So sikit sebanyak aku dapat upload beberapa gambar bertemakan ciri2 zaman lampau.. Untuk zaman terkini punyer ada kesempatan da siap edit aku post kat sini k.. Ni pon lum final g.. Tapi sebab da nade2 tu yang upload gak.. After this nak edit skit lagi gambar2 nih k..
















Selamat pulang ke rumah..

DAH ABISSS DAAA..
Like Entry

4 ulasan:

  1. ma acih.. hehehe.. kelakar jer.. tak reti posing2.. keras jer..

    BalasPadam
  2. wah bestnye dpt amik pic pre wedding ni...aduh..bob sporting la..

    tp da lps dah xleh nk kata apa la kn.hehe

    BalasPadam
  3. hahaha.. cian dia.. kite letak picture dia songkok cam tu..

    dia nye aksi spontan mmg best. Hikhikhik..

    BalasPadam

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com