Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Selasa, 26 Oktober 2010

The Only Top 5 PPM..

Salam kekawan.. Lama da xupdate.. Gud News for me semalam petang tinggal jejak kat PPM dan terbuntang biji mata bile tengok result PPM contest da kua.. Wawaawa.. Walaupun hanya Top 5 tapi saya tetap syukur sebab diberi peluang pertabalan Top 5 Pameran Pengantin Malaysia Contest.. Bukan senang nak jadi contestant this contest.. Kena fikir untuk tulis essei yang kreatif.. Aku banyak celoteh jer.. Kalau kua ngan Mr B mesti ada je mende yang nak ku bebelkan.. Pasal bawak keta la, baju la, penat la, itu la, ini la.. Hehehe.. Cian my Mr B.. Tapi tu sume untuk kebaikan jer.. (ehhehe).. Jadi memandangkan aku mmg kuat membebel lebih bek aku membebel kat blog.. Heheh.. Kena manfaatkan pulak ngan contest.. Hehehe.. Nasib2 la..

 Ape pon kepada another 4rd calon TAHNIAH untuk u all.. Hope the 'hadiah' dapat memudahkan dan meringankan tanggungan u all okay! Gud luck for us untuk coming BIG DAY nanti... Tak sangka gak dapat kongsi2 idea baca blog B2B.. Banyak leh share untuk preparation for Big Day.. Sukerrr... Untuk Vibe Urban tahniah dapat anjurkan contest macam ni.. Mudah2an semakin maju dan bertambah pengikut yang benar2 ikhlas mengikuti.. InsyaAllah, the next Pameran bulan 1 akan ku redah jua.. Aku kenalah make sure camera xflat lagi.. hehehe..

TOP 5 RESULT

Like Entry

2 ulasan:

  1. ma kacih kasut pink! saje cube nasib.. Waiting result.. Klu kalah kena blaja g perbaiki nih..

    BalasPadam

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com