Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Isnin, 3 Oktober 2011

Perjalanan yang panjang bersama kamu..

Waktu lunch tadi tetibe rasa nak melayar2 carik picture comei2.. Geram sangat tengok picture ni.. Tapi gambar ni bukan saya pon.. Saja tengok macam cute cartoon2 ni..

Tak kesah pon jantina.. Janji sihat walafiat sentiasa dilindungi dan dipelihara Allah..


Nampaknya nak buat surprised jugak.. ;)


Yang ni memang kenyataan la.. Syukurla ada Mr. Mama.. Banyak berkorban.. Sungguh bertuah dapat hubby yang sangat memahami dan banyak berkorban masa dan tenaga jadi Mr. Mama saya.. Hihihi..



Photobucket
Like Entry

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com