Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Ahad, 20 Februari 2011

Contest Kami Pose Comey!

Malam tadi aku godeh2 search contest dkt blog2 aku ternampak la contest ni.. Hurmmm.. Menarik nampak.. Hihihi.. So teringin la nak sertai ujibakat sat.. Upss.. Tapi kena follow rules ni dulu.. Jum jwpanku masa interview.. Ngehngehngeh..

1~macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah..
I followed u.. U follow me? :P Hikhikhik..

2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!
I done It! ;) Ting! Tengok la.. ni ur banner kan.. Hihihi..


3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..


Ni gambar masa wedding yang lepas.. Kameraman bagi Hubby I kamera n soh uat jela pape yang dia suker.. Hihihi.. Pose ni candid dan yang sebelah kiri tu Jurumekap I, yang lagi sowang tu Jurukamera kedua I.. Best sangat masa nih sebab nilah persalinan yang terakhir before balik umah.. So kameraman da xkesah dah.. ;)

4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
Jawapan nye kan Amni, senang sesangat.. I join contest ni pasal I teringin nak pakai henpon canggih2.. Maklumlah henpon yang I pakai sekarang ni pon sik xda kodak jer.. Hehehe..
Ni la henpon yang da bertahun2 I pakai.. 
Maluuuuuuuu.. Hikhikhik..


5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..
Jeng.. Jeng.. Jeng..
Kite tengok sape yang kena! ;)

6~mencari seorang pemenang:hadiah berupa handset Apple iphone
OR

RM100 +TOPUP 50...
(law menang pilih salah 1 je hadiah k)
Urmmm.. Ceh.. I ngah berangan pegang IPhone ni.. Yelah.. Mane penah g beli henpon sendiri.. Hikhikhik.. Sume henpon yang I pakai dari I skola henpon orang bagi (Abah, Along, Abang, My Dear).. I pulak jenis yang xkesah ape bentuk pon janji leh pakai.. Huhuhu..

7~tarikh tutup 25 feb 2011
Ehem2.. Cam sempat lagi walaupon da saat2 akhir ni.. ;)
Like Entry

1 ulasan:

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com