Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Rabu, 21 Julai 2010

Tahniah Abang Boy dan Atul!

Tarikh 19 Jun 2010 adalah tarikh keramat bagi pasangan ini bersanding di Dewan Bandar Penawar, Kota Tinggi.. Siapakah mereka?? Hehehe.. Abg Boy ni la abang si dia.. Kehkehkeh.. Bakal my abg ipar.. huhuhu.. Aku datang awal skit la sbb nak bantu skit2.. Si dia datang ke rumah jemputku dan bawa ke sana.. Hurmmm.. Jauh sungguh perjalanan ke Felda Lok Heng Selatan nih.. Sampai sana singgah Plaza Angsana ambil berkotak2 barang untuk gift majlis.. Guna 1 kereta memang xcukup.. So kami sedia membantu.. Memandangkan belakang seat memang xda penumpangnyer maka muatlah 4 kotak besar barangan untuk gift majlis nanti.. Pheeewww.. Letih gak la nengok.. Bukan letih ngangkat tp letih nengok je.. Heuheuheu..  Inilah antara hasil kreativiti adik beradik dan sanak saudara si dia yang terlibat.. Huhuhu..



Aku tolong skit2 jela.. Tolong main tulis2 name, Tolong angkat dan susun telur pindang, Tolong masukkan telur pindang dalam mulut.. Opsss.. Silap2.. Tolong masukkan dalam bunga telur.. Tolong masukkan barang2 dalam beg kertas, Tagging dan tolong makan.. ;)  Tidur pon memang lewat la.. Tapi keseronokan terasa, hilang keletihan..



Bangun pepagi ngangkat telur pindang.. Hehehe.. Ada dak tuh xtido sampai pagi kol 7 baru nak tido tapi kena marah sebab kena angkat telur pindang.. Huhuhu.. Ingatkan lah bersekang mata sebab uat keje2 pape yang patot kan.. Upe2nyer main game lor.. Patot la kena bebel.. Huhuhu..


Wahh.. Gagah tol mata u yer.. Tahan tuh tak tido pepagi dah kena angkat telur pindang.. Hehehe...


Nilah proses dan bahan2 dalam telur pindang yer kalau nak tahu..


Ni dah siap susun2 untuk pengeringan yer..


Haaa... Yang itu ayah Si Dia.. Ngah pegang "Penyembur Nyamuk" lak tuh.. E'ehhhhh.. Bukan untuk perasa telur pindang tau! Tu kebetulan ngan spray semut.. Then sembang2 skit.. Jangan salah faham lak.. T ada yang g beli Ridsect untuk bahan Telur Pindang karang.. Huhuhu..


Panas lagi tuh.. Kebas gak lah jari I.. Hehehe.. Gatai no nak korek2 daunnyer lum sejuk abeh lagi..


Majlis pasangan Hazwan Hamzah dan Nadiatul Nurfaini ni sebenarnya dibuat bersekali di dalam dewan.. Hurmmm.. Tu yang banyak nak kena prepare sebab buat sekaligus.. Tapi jimat kat situ kot.. Ntahla tak pernah lagi.. Ceeewaaaahhh..

Anyway TAHNIAH UNTUK ABG BOY DAN ATUL yang telah selamat diijabkabul pada  
4 Jun 2010 dan sanding pada 19 Jun 2010.. Semoga kalian tetap teguh mempertahankan ikatan perkahwinan kalian okay!


Yang ini pulak gambar aksi2 hampeh aku semasa Majlis.. Hehehe.. Memang kalut je aku ngak reti posing2..

Check It Out!




Hehehe.. Eiiii.. Tak alu kan dak dua orang nih.. Malu seh I.. Pengantin soh amik berkat dulu bergambar dok pelamin.. Adehh..



Hah.. Pose yang ni aku xtau la pehal Si Dia nih.. Aku tanye nape nak jual bantal ko? Dia cakap dia ngah nak bagi adiah bantal sorang satu kat pengantin. Huhuhu.. Yang aku plak, hehehe.. tak taulah nak kate ngah engaged on phone xda lak enpon kat tangan.. Hehehe..


Like Entry

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com