Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Isnin, 19 April 2010

Aku Bengang!

Aku bengang sangat masa nak g keje tadi.. Sangat2 Bengang... Sampai2 je ke keta aku nak bukak pintu aku ternampak pintu ketaku terluka. Bagi aku teruk la! Bagi orang len aku xtau la kalau sanggup tgk keta kesayangan terluka.. Tapi aku tau sape punyer keje! Hurrmmmm.. Ari tuh masa aku dah duduk dalam keta ngah panaskan enjin ada sorang mamat ni ngan bini dia la.. Park la kat sebelah keta aku.. Upenyer jiran selevel dengan aku.. Ingat nak senyum la kat diorang tapi muka macam sombong hampeh jer.. Tak pelah kan mungkin tengah datang bulan dua2 tuh.. hahaha.. Yang aku bengang tuh bile dia bukak pintu keta SATRIA NEO dia tuh seluas2 b*nt*t gajah... Kalau dia nak bukak luas tuh pon aku bukan kesah.. Masalahnyer seluas2 pintu yang dibukak tuh telah menghentam pintu ketaku.. Aku pon pandanglah menyinga.. Ingat mamat tuh nak la say sorry kan.. Bini dia tengok je hujung pintu keta dia yang menghentam pintu belakang keta aku. Pon punyer la aku ingat nak angkat tgn say sorry.. Tapi dua2 mamat n minah tuh memang bersikap cam t*n*k.. Sampai opis aku check kot2 bercalar.. Rupenyer memang terkopek sikit.. Sabar memang leh sabar... 

Semalam before aku tinggalkan keta kat park rumah aku ada terpandang tahi burung kat pintu keta aku.. So aku ingat sok aku nak cuci sikit before g keje.. Tup2 pagi tadi kat pintu keta tempat driver (yang ada tahi burung tuh) terkopek sampai nampak kesan dalam. Aku gosok, memang baru lagi nih.. Lain tak bukan si mamat b*ng*ng lah nih.. Aku dah xleh sabar.. Memang BPH pulak dah tetapkan tempat parking. So j*nt*n tak guna tuh memang nak kena.. Tunggguuuuu... Hidup ini macam karma yer.. Juz wait & see! TAHAP KEMARAHANKU MEMUNCAK! 
Like Entry

1 ulasan:

  1. kadangkala ALLAH uji kita dengan ujian kecil dan kita tak redha..ditambah lagi ujian untuk kita bahawa dunia ini dan segala isinya hanya sementara...apa yang berlaku ujian yang insyaallah jika difikirkan positif..akan ada banyak jalan yang ditunjukkan..
    hidup mesti relaks...cayok...

    BalasPadam

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com