Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Ahad, 7 Februari 2010

Wajah-Wajah Cuteeeeeeeeeeeeee sangatttttt...

Yummmmyyyy... Iklan Meeeeeeeee..... Huhuhu..

Ini style untuk baby alaf baru yer.. Agak2 mummy & daddy yang ada berani tuh leh la bagi baby u all try.. Huhuhu..

Ni nak mamam sampai mata terbelalak.. Bahaya nih.. Hehehe

Be careful.. T telinga baby tercabut kena gigit..
Wah.. Bulat seh.. Cute nyer.. Kuat ke lari tuh..
Comei nyer bibir tuh.. Macam ada ketumbil.. Hehehe..
Aiyoookkk.. Terkojut yer kena snap picture!
Daddy.. Tak mau la potong pendek2.. Uwaaa.. Nanti tak encem..
Nih sume daddy punyer pasal.. Terpaksa pakai topi sebab rambut dah kontot.. :(
Hahaha.. Tanah nih sesuai untuk topi kamu..
Mummy.. Semalam saya nampak Alien turun dari langit.. Matanyer macam nih....
Mummyyyyyy.. Malas lah nak pergi tandas.. Kat bilik ni pon boleh kan nak u'uk....
Iyaaaarrrgghhh.. "Nah! Rasakan! Semalam ko gigit tangan aku kan."
Wah! Naik gelongsor dah macam terkena renjatan letrik nih!
Hahaha.. Gigi baru tumbuh nih..
Hahaha.. Gigi akupon baru tumbuhlah.. Lagi comei..
Mummy.. Nak itot... Sampai ati tinggalkan dalam nih.. Rasanya macam dalam penjara je.. Uwaaaa..
Amacam bro?? Still standing?? Huahuahua..
Hahhhh? Comel sangat rambut awak cam tuh! Terpanjat kite..
Mummy.. nape tinggal kite cam ni.. Bontot kite dah cejuk ler.. Uwaaaa.. Tolon la cam ne nak turun..
Lar.. Patutlah Mummy g mandikan adik kat daput..
Nak men ragbi tak? Mau cabaran lebih hebat! hehehe..
Huuuaaarrrghhhh! Ngantuk la tunggu daddy siap uat keje.. Tito jerlah kat sini..
Lalalala... UUUUUuuuu.. Syoknyer lagu dikir barat nih.. hehehe..
Urmmm.. Ni anak dara nih.. tapak kakinyer merah lagi.. ;P Tapi len macam jer tapaknyer..
Cenyum lah sikit... Ni marah kat mummy ke marah kat pelukis nih??? Hahaha..
Wahhhh.. Syok seh bersantai.. Sib bek kepala dah besar skit.. kalau tak tenggelam jer.. huhuhu..
Wanna cook everything?? Owhhh My God! Please mummy.. Something wrong with you if this happened.
Hahhhhhh? Mummy nak masak abg?? Owh My God!
Huuuuaaaarrgghhhh! Mane daddy nih? sume owg dah balik.. Cepatlah datang amik..
Hah.. Yang ni Mohammad Nadzmi Irfan... Hehehe.. Ni anak k.Ngah, Kakak 'si dia'.. So sweeeettt... Baru lepas mandi..
Hah.. Jangan tiru aksi ini yer di rumah.. Hanya insan2 terpilih je yang berani buat.. Huhuhu.. Kecik2 dah elastik irfan nih! Cute..

Like Entry

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com