Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Selasa, 3 November 2009

Keindahan Rumah Tangga

Anak merupakan anugerah dan rezeki bagi anda yang sudah berumahtangga. Kehadiran cahaya mata pastinya membuatkan kehidupan anda lebih ceria dan bermakna. Lebih-lebih lagi kepada anda yang baru nak dapat anak sulung. Fuhh... gembira tak terkata. Tuhan saje yang tahu, kan?Tapi, tak semua pasangan akan terus dapat anak selepas setahun jagung berkahwin. Ada yang terpaksa menunggu sehingga tiga, lima atau pun lapan tahun. Malah ada yang sampai berbelas tahun kahwin pun, masih belum lagi dikurniakan zuriat.
Itu semua adalah co....ba..an!
Walaubagaimanapun, janganlah anda lekas berputus asa. Jangan sesekali berhenti berusaha dan berikhtiar. Pasti anda akan jumpa jalan penyelesaiannya satu hari nanti.
Ada satu petua yang anda boleh cuba amalkan. Begini caranya;

Bacalah surah Al-Fatihah sebanyak 41 kali pada waktu di antara selepas solat sunat Subuh dan solat fardhu Subuh. Amalkan membacanya selama 41 hari berturut-turut. Kemudian, mohonlah pada Yang Maha Esa agar anda dikurniakan anak atau zuriat yang soleh dan solehah.

Selamat Mencuba!
Like Entry

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com