Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Rabu, 24 Jun 2009

KuiH SeDap.. EnAk..



Hah... Lum Cuba Lum Tahu... Donat ni sedap tau. Pau Goreng, Karipap Sardin ngan Karipap Kentang pon sedap.. Aku dah try dah.. Sebab tu aku promote kat u all.. Cubalah dulu order.. rasa sekali pasti nak lagi tau! :> Donat dalam paket ada 10 biji siap ada gula segera sekali. Pau Goreng dan Karipap pon 10 biji sepeket.. Murah je weh.. RM4.00 jer.. Kalau nak order gtau aku tau.. Aku ada sekitar Putrajaya.. Kalau sekitar Presint 9 tuh aku leh antar tanpa bayaran tapi kena order lebih la sikit :).. Kalau lua presint 9 tu ada sikit lah charge penghantaran. Tapi xla mahal.. Mesti aku lena tido malam sebab gumbira.. Lagi2 kalau u all jadi pelanggan tetap.. Hehehe...
Like Entry

1 ulasan:

  1. adeii kecur air liur teman mngoknyer..ehehe kalo beli 1 free 1 ka?hikhik

    BalasPadam

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com