Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Selasa, 4 Januari 2011

KAD JEMPUTAN

Lama da aku tahan je tangan ni nak menconteng2 laman ni.. Sabar jer.. Huhuhu.. Akhirnya setelah selesai kerja dapat jugakla menconteng2.. Al kisahnye selepas puas servey harga2 kad jemputan kahwin akhirnya dapat la lokasi terbaik dan berbaloi2.. Alhamdulillah... Tempat ni kat Klang.. Mulanye juz kol jer untuk tahu lanjut tentang design dan lokasi..


Setelah puas meronda2 laman sesawang aku dan Mr B pon setuju tempah Kad Kahwin kat situ.. Tapi service mmg kelas la... (cepat dan sangat menyenangkan) Aku suker.. Respon terbaik dan editing sangat cepat.. Harga jangan cakapla.. Daripada sekecil2 harga hingga sebesar2 harga.. Bergantung pada design dan kuantiti.. Tapi kalau pandai decorate n menukar2 design ur card would be creative.. Huhuhu.. Kad yang murah akan kelihatan MAHAL dan EXCLUSIVE gitu.. Wawawa.. (Perah santan kat kedai encik ali) Sekurang2nye u all leh cut kos untuk urusan lain pulak kan.. :) Yeay!



So kepada B2B kalau u all da budget kos ur card leh la menjamu mata or try kat sini... GRAZINE DESIGN ... Macam kami design da ada tapi sebab tangan dan kepala ni nak macam2 jadi kami tambah dan buang design yg xberkenaan... Hehehe.. I sangat cerewet.. Wawawa.. Ntahlah.. Da memang gitu kot.. Huhuhu.. Sebab kekadang ada kedudukan yang xbest jadi dengan sesuka ati kami macam2 kami tukar.. Akhirnya jadilah begini...
Taraaaaaaa..


Ape pon bersyukur sangat dengan layanan dan khidmat adik2 di kedai tuh.. Alhamdulillah.. Syukur.. xsampai 3 minggu design da proceed.. Siap boleh hold dulu kad tuh sebab masih awal.. Huhuhu.. Tapi memang menempuhi banyak cabaran untuk proses menempah dan mengambil.. Dugaan Tuhan yang memang diciptakan untuk kami.. Tapi sumenye berlaku ada hikmah.. Dan kami da lalui hikmah tuh.. Alhamdulillah..

Sepanjang tempoh membuat Kad Jemputan di Grazine ni kami hanye editing melalui email jer.. Pantas betul adik tu edit.. Aku sukeeeeeeeeeeee... Jimat tenaga kami xyah kesana.. Zaman teknologi kan.. Hasilnye memang bagi kami cantik dan memuaskan..

Like Entry

3 ulasan:

  1. kina pun tgh survey ni..heee..

    BalasPadam
  2. kina try la g kat klang tuh.. design byk leh pilih.. harga pon byk murah ada mahal pon ada..

    BalasPadam
  3. Tlg beri alamat penuh coz sy nk order kad kahwin termurah tp nice....utk 2belah pihak...dlm 1500

    BalasPadam

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com