Dengarlah kalian,

"Sebesar-besar keaiban (keburukan) adalah kamu mengira keburukan orang lain sedangkan keburukan itu terdapat dalam dirimu sendiri." Wallahualam.. ;)

Anda pengunjung yang ke...

Play With Kiko Boy!

Lady Bug Space..

Ahad, 27 Disember 2009

Tahniah Abg Ngah!

Majlis Perkahwinan Abang Ngah (Lelaki)
Tarikh : 26 Disember 2009
Venue : Seri Bengkal, Batu Pahat
Pada 26 Disember 2009, tarikh Majlis Abang pulak.. Dalam setahun dah dua orang kawin nih.. Ape Cerrrrr.. Hahaha.. Jeles nih.. Hihihi.. Ni antara aksi2 yang sempat di snap...
Check It Out.....

Owang kuat rewang ke nih? Hehehe.. Ciannyerrrr... Lap pinggan ke cik abang?

Amboiiii.. Serius bekerja nampak.. Anyway tima kasih banyak kat 'Abang' sebab jadi owang balik tabir yang amat rajin..

Tibe sudah acaran memotong kek..

Tu pehal tuh.. Larr... kena inai upenyer.. Siapa calit tuh? Hahahaha.. Ni mesti yang pakai tudung merah nih.. huahuahua..

Bersihkan Sheera.. Nanti owang ingat jerawat pulak.. Hehehe..

Ready angkat pisau pemotong kek???? Senyummm...

Tersenyum gembira abah dengan Majlis kedua anaknyer dalam tahun yang sama.. Hehehe.. Aku??? Urmm.. ikut mereka lah..



Majlis Pernikahan dan Persandingan Abg Ngah (Perempuan)
Tarikh : 13 Disember 2009
Venue : Kedah

Perjalanan Ke Kedah.. Berkonvoi dengan Pak Uda sekeluarga, dan abg sekereta ngan pengapit (Faiz). Walaupun aku jadi co-pilot (sebelah pemandu) tapi pinggang leh tahan lah lenguh nyer... Kami menginap sehari di PERKEP sebelum malamnya majlis pernikahan di Masjid depan umah pengantin pompuan jer.. (Sheera)

Hurmmm.. Nilah pengantin lelaki.. Sampai2 jer dah kena urut.. Adeh.. Aku jugak yang kena..

Antara barang hantaran dari pihak lelaki...


Semasa akad nikah di Masjid..

Hah.. Mest leh pasang nyer sebab dah berlatih siap2 kat PERKEP.. Hahaha..


Bergambar ngan Mak dan Abah kenang2an..

Bergambar ngan Along dan Ang Fareed kenang2an..
Bergambar ngan Aku dan Manja kenang2an.. Urm.. Adik aku lagi dua orang (Emi dan Nayang) tak dapat join.. Exam di Politeknik dan Kolej Jururawat Nilai..
Gemuruh kerrrr?? Huhuhu.. Jam dah nak kol 1.. After Zuhor kami bergerak ke rumah pengantin pompuan (Sheera)

Barang hantaran dari pihak pompuan..

Aksi bergambar si mempelai.. Amboih2.. Siap ada director bagi jurugambar tau dowang nih.. Sib bek sempat amik posing dowang nih..
Makan beradap dah.. Majlis nih tak ada tepung tawar.. Sampai2 jer terus bergambar di pelamin.. Then terus makan.. Yummyyy..

Sebelum berangkat balik ke Putrajaya.. Kena rest dulu kat umah aku.. Pas tuh baru lah esoknyer Mak, Abah dan Manja balik ke Batu Pahat, Johor..


Like Entry

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Remember Me Always..


The Chapter Of My Life

Click here to get more
Provided by MasterGreetings.com